mandag den 14. juli 2008

Heartland, Et spinkelt håb

Forfatter: Lauren Brooke.


Hertland er navnet på en hestefarm i USA - et behandlingshjem for skræmte og mishandlede heste.

Hesten Melody har for et par uger siden fået føllet Daggry, den er lille og meget stædig. Føllet stoler ikke rigtig på mennesker, ikke fordi den blev behandlet dårligt, men fordi føllet var født med en fri kamplysten natur. Amy prøver alt for at vinde føllets tillid, men intet virker. Grunden er, de første 24 timer efter fødslen var de ikke rigtigt sammen med føllet. De prøver alle beroligende olier det virker ikke rigtigt.
Lou som er Amys storesøster modtager et brev fra deres far, han bor i England, Lou beslutter sig for at rejse over efter ham og må derfor melde afbud til en fest med dyrlægen Scott.
Få dage før afrejse til England er deres bedstefar Jack ved at reparere folden, da han efter lang tids hosten falder om, ringer de 112 og Jack kommer med en ambulance. Lægen konstaterer lungebetændelse.
Lou vil ikke rejse, men får besked af Jack på at hun SKAL. Amy står nu alene med heste, hus og sig selv, men stalddrengene Ty, Marie og Ben hjælper. Pludselig bliver Daggry syg, mens Jacks lunge klapper sammen, Amy siger ikke rigtigt noget til Lou, hun nok at tænke på, faderen bor slet ikke i England, men Australien. Han havde bare boet hos et hold venner. Jack og Daggry får det begge bedre inden juleaften og Amy får et tæt bånd til Daggry efter sygdommen. Nu er det værste bare at Lou ikke kommer hjem inden juleaften…
Jack har det nu så godt at lægen giver ham lov til at komme hjem til juleaften.
Juleaften sidder Ty, Ben, Scott, Marie, Amy og Jack rundt om bordet, men Lou mangler hun kunne ikke komme på grund af fly strejken, men hvem kommer ind ad døren juleaften? Det gør Lou og det ender alt sammen lykkeligt.


Jeg giver bogen stjerner fordi den er så spændende, god, fantastisk, og alvorlig.
Den er bare fyldt med følelser.

Lavet af: Maria Morell Hoffmann, 11år.

Du kan låne bogen på Holstebro Bibliotek

1 kommentar:

sign4136 sagde ...

Den bog lyder god den vil jeg meget gerne læse!!!!!!!!

Din anmeldelse lyder god og det får mig til at få lyst til læse den