mandag den 28. juli 2008

De tre søstre

Af Josefine Ottesen
Nr 3 i serien om Enya

Bogen starter med at Enya høre den gamle mand Carni snakke med en anden mandom at prins Rami er forsvundet og Wurma måske vil starte en krig. Han ernemlig sur over at hans datter ikke er blevet gift med prins Rami. Enya finder ud af at hendes ven Kee er prins Rami og hun får et syn hvor hun ser ham blive taget til fange. Han siger at hun ikke skal være bange og det nok skal gå. Den gamle mand tager hende med hen til et hus hvor de tre søstre bor. Der får hun igen et syn men så sortner det for hende.
Da hun vågner går de tilbage til lejren, men den bliver angrebet af mænd på heste og der er ild. Enya siger at det var det hun så i sit syn, og den gamle spørger om hvorforhun ikke har sagt noget. De løber væk for lejren og den gamle mand fortæller om Kongen og Vor Frue som altid er en fra de Vise slægter. Han fortæller at Klanen også er fra de vise slægter, men de blev drevet borte fra magten for mange år siden.
Enya får også at vide at hun stammer fra de vise slægter. Hun kommer fra den ældste og den med den største kraft. Krystalslægten. Enya tro ikke helt på ham. Pludselig bliver de omringet af Wurmas mænd og den gamle når kun lige at sige til Eyna at hun skal løbe mod øst før han bliver ramt. Enya flygter modøst men ved ikke rigtig hvad hun skal da hun høre den gamles stemme sige til hende at hun skal gå mod øst til slotten i søen.

Det er den bedste bog jeg har læst indtil videre. Den er rigtig spændende og jeg kan ikke vente med at finde ud af hvad der videre sker Enya. Den skal ha mindst af mig.

Venlig hilsen Laura Sørensen 9 år

Du kan låne bogen på Holstebro Bibliotek

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Laura!
Det er rigtig flot skrevet!
- Næsten ingen stavefejl!!

Jeg har også læst mange af Enya bøgerne... De er bare GODE!!

Nå, men det var i hvert fald en FLOT anmeldelse...

Hilsen Frida 12 år