onsdag den 23. juli 2008

Dumme SMS´ er til Sofie

Forfatter: Jørn Jensen

Den handler om Sofie der er blevet drillet af en dreng der hedder Benny. Siden 1.klasse men nu når hun er blevet stor vil han gerne være kærester med hende og så begynder han at sende masser SMS´ er til Sofie om de skal i biffen og på stranden.
Men Sofie bliver bare irriteret men han bliver ved, så beslutter Sofie sig for hun ikke vil svare nu begynder Benny med at skrive dumt til Sofie. Nu vil Sofie aldrig tænde sin mobil igen. Det er hendes mor ikke helt tilfreds med, så hun siger vi har givet dig en mobil fordi vi skulle kunne komme i kontakt sammen men det kan vi jo ikke når du aldrig vil tænde den igen.

Så Sofies mor ringer til hendes lærer og taler lidt med hende om det. Så siger Sofies lærer, at de skulle prøve at ringe hjem til Benny. Det gør Sofies mor. Bennys mor siger at Benny altid har talt pænt om Sofie, så hun forstår ikke helt han ikke er særlig sød over for Sofie lige for tiden. Men Bennys mor vil lige spørge ham, om det er fordi han er forelsket i Sofie. Sofie tænker bare han ikke er forelsket men det er han. Men Sofie er ikke interesseret i Benny.

Jeg giver den fordi den er rigtig god og spændende.

Cecilie Støjberg Andersen 9 år

Du kan låne bogen på Holstebro Bibliotek

1 kommentar:

Potter sagde ...

Det var sørme en meget fin og lang anmeldelse. Den skal nok give andre lyst til at læse om Sofie.