tirsdag den 22. juli 2008

Chesnut Hill, En ny klasse

Forfatter: Lauren Brooke.

Chestnut Hill, er en meget eksklusiv kostskole i USA, som alle piger, der elsker heste, drømmer om at gå på.

Dylan Har altid drømt om at gå på Chestnut Hill, langt om længe er hendes drøm
gået i opfyldelse.
Men, hun finder snart ud af at det er svært at starte forfra med det hele, Nye venner og alt det der.
Men af allermest skal hun være sammen med heste til hverdag!
Hun ser i stalden, hesten Morello, hendes mosters Brogede pony. Ali Carmicael er som er Dylans Moster er også ny på Chestnut Hill, Hun er den nye ridelærer. Det finder Dylan en stor glæde i, for hun har redet Morello en del før, og han er bare hendes, ynglings pony! Hun får lov til at ride ham i ridetimerne, men endag vil Ali, ikke have at Dylan Tager det sidste Af spingbanen i ride timen da alle hendes veninder rider videre. Dylan bliver ked af det, og fårstår ikke hvorfor hun skulle stoppe inden de sidste spring? Hun bliver muntret op i lektietimen da en seddel flyver over hendes bord, hvorpå der står: Alle piger fra Syvende klasse, der bor i Adams huset, er inviteret til’ Sandhed eller udfordring’ i aften kl. elleve i værelse 3. kom ellers er du en ….!
Dylan elsker den leg og ligger om aftnen og venter indtil kl. er elleve.
Hun tager muffins med hen på værelset, som de kan dele. Da legen begynder vælger ingen udfordring, kun Lynsey, men hun skal ikke gøre noget, der er farligt. Men, da det bliver Dylans tur, vælger hun udfordring! Ordet lyder fra Lynsey at hun skal så ud i natten og springe det sidste af bannen med Morello, Dylan er modig og vil gerne, Men det skulle hun aldrig have gjort! En af pigerne deer var til stede sladrer og Dylan bliver taget. Hun får en uges eftersidning og to ugers forbud for ridning. Hun har svært ved at acceptere det, for det er en uge før optagelsesprøven til springholdet!
Dagen inden optagelses prøven Bliver Malory og Lynsey stærkt uvenner. På dagen til optagelsesprøven pakker, Maloru selvom hun også skal deltage, men Dylan overtaler hende til at blive på skolen og ddet gør hun også, Til optagelsesprøven Spinger Lynsey og Maroly begge fejlfrit, Men Dylan har nogle enkeklte fejl i Omspringning men både hende og maroly bliver optaget.

Jeg giver bogen stjerner fordi, den var bare så god, fantastisk, spænende, alvorlig, lærende og fyldt med en masse sjov.
Den var også fyldt med følser.

Lavet af: Maria Morell Hoffmann, 11 år

Du kan låne bogen på Holstebro Bibliotek

Ingen kommentarer: