fredag den 29. august 2008

Tak for denne gang

Så er sommerbogen 2008 slut. Det er lidt mærkeligt for sommerbogen har optaget os meget hver dag på biblioteket. Vi er meget stolte og glade for at så mange børn og unge tilmeldte sig sommerbogen. Vi har haft det sjovt og har hver dag glædet os til at læse nye anmeldelser. Og der er kommet mange. Næsten 200 bøger er der blevet læst og anmeldt i løbet af sommeren.

Vi havde slet ikke turde drømme om så stor tilslutning. Faktisk fik vi så mange tilmeldinger, at vores Lillesal næsten ikke slog til, da vi skulle holde afslutning d. 15 august. Men med lidt puder, nogle ståpladser og en positiv indstilling gik det alt sammen.


Afslutningen forløb på næsten samme måde som sidste år. Deltagerne fik deres bog, som denne gang var pakket i flotte pink library lovers poser plus et personligt bogmærke. Efter boguddelingen var der quiz, hvor man skulle vide alt fra Rasmus Klumps livret til antallet af søskende i Weasley- familien. Selvfølgelig var det ikke noget problem for vores læseheste og vinderne blev Nikolaj og Cecilie.

Hilsen Anne og Louise, sommerbogen

Ingen kommentarer: