tirsdag den 12. august 2008

På ferie i Spanien

Forfatter: Ukendt

Wendy Thorup bor på Lindehøj stutteri og ridecenter, som hendes forældre ejer i nærheden af Ansbøl. Wendy skal til stævne om få dage med joy, men på grund af dårligt vejr bliver stævnet desværre aflyst. Det går nu alle på nerverne, med det dårlige vejr, men Wendys far har som overraskelse til familien, en tre ugers ferie til Spanien, de bliver alle mægtig glade, men Wendy er ikke helt så munter når der en hest er inden for række vidde, men hun kan hun i kort tid være skuffet for hendes søster Clara er på ferie med en veninde, så hun må tage hendes bedsteveninde Camilla med. Da de er ankommet til Spanien kører jens dem hen til en gård som inden har for ventet. Der er masser af heste og en familie på fire med tvillingebrødrene Carlos og felippe, Pigerne falder for hver sin dreng. De tager i byen på natklub og alt det der, de voksne bader i poolen og hygger sig, der er også tid til at ride noget tid.

Det viser sig nu at Louis og hans familie er i store økonomiske problemer, så de er snart nødt til at sælge gården. Det eneste der kan redde den er at vinde en stor sum penge ved et stævne, "stalddrengen" Miguel skal deltage på i et springstævne med luis springhest, men det går ikke så godt, og Miguel falder af. Der sker ikke så meget med ham, men det mystiske er at Miguel modtager en kuvert af Louis konkurrent Rodrigo. Nogle dage efter tager Louis til advokat og beslutter sig for at sælge gården, der er ikke andet at gøre.
Det er en katastrofe for dem alle, men i baghovedet har Wendy en ide som hun nu forslår, den går på at de deltager som et hold på fire ryttere: Jens, Felipe, Carlos og Wendy til den årlige fiesta stafet. De øver og har gode tider på hestene. Men da jens en da er inde i byen bliver han overfaldet og får et brækket håndled og hudafskrabninger. Louis beslutter at de nu ikke kan deltage i fiestaen, og de er alle skuffede, men en Wendy får ny ide at Camilla kan deltage på Camilla. Det går super og de vinder alle sammen fiestaen. Nu har de penge nok til at drive det hele.

Jeg giver bogen for den var bare super spændende og romantisk.

Lavet af Maria Morell Hoffann, 11 år

Ingen kommentarer: