tirsdag den 27. juli 2010

Pjok og Petrine - Ballade i Ponyklubben

Forfatter: Kirsten Sonne Harild

Bogen handler om 3 piger der hedder Laura, Petrine og Rikke. De laver alt sammen. En dag har Petrine fundet en hule i skoven. Hun spørger Rikke og Laura sent om aftenen, om de vil se den, men Rikke siger nej, da hun skal pakke og på ferie dagen efter.
Rikke rejser på ferie og mens hun er væk, sker der noget. Laura og Petrine ser hulen mens Rikke er væk. De laver normalt alt sammen, men ikke denne gang. Det er tomt i hulen, de går hjem på loftet og finder nogle spændende ting til hulen. De finder en stol, et bord, et billede, blomster og en vase.
De spiser frokost i hulen, så går de hjem efter det er blevet fint i hulen. De tænker på Rikke om hun hygger sig, de tænker på sol og sommer. Petrine og Laura spørger om lov til at lege sommer på toilettet, de tager solbriller, badetøj og hat på. De drikker smarte drinks, mens bruseren løber og de leger. Bagefter spiser de små mini pizzaer.
Rikke kommer hjem og vil gerne se hulen. Da de kommer derud synes Rikke det lugter af tis. De finder små kattekillinger der tisser i deres hule. De leger med killingerne, til sidst tager de dem med hjem.

Slut


Den får stjerner for en rigtig god historie.


Lærke Morell Hoffmann 9 år

Du kan låne bogen på Holstebro Bibliotek

Ingen kommentarer: